Onze Diensten

Cambeen Installaties biedt een breed scala aan diensten waar we u graag mee van dienst zijn. Wat ons uniek maakt is dat we alles in eigen huis doen en hebben.

Preventief Onderhoud

Cambeen Installaties biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van service en onderhoud. Voor alle disciplines kunt u bij ons terecht. Voor u is het erg belangrijk dat uw technische installaties optimaal werken. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons speciale storingsnummer 06-29002338 .

Wij bieden een landelijke dekking zodat onze monteurs snel bij u zijn om de storing te verhelpen. Met ons team van vakbekwame monteurs op het gebied van elektrotechniek, verwarming, waterleiding, airco en nog veel meer zijn wij een stabiele partner voor uw service en onderhoud in bijvoorbeeld de zorgsector, het onderwijs, de overheidssector, het midden- en kleinbedrijf, woningbouwverenigingen, VvE (Verenigingen van Eigenaren) en voor particulieren.

Momenteel voeren wij al service en onderhoud uit voor o.a. OSP en Boekema. Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en erkenningen, waaronder VCA, KvINL, STEK en BRL-100 (voormalig F-gassen). Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Bel of mail ons voor een voorstel op maat.

Bent u op zoek naar jaarlijks onderhoud voor uw CV ketel of installatie thuis of op werk? Klik dan hier voor een passend onderhoudsabonnement.

neem contact op

Elektrische Installaties

Cambeen Installaties maakt al meer dan 14 jaar elektrische installaties voor een groot aantal klanten, variërend van elektrotechniek voor woningen tot verlichting en datacommunicatie in bedrijfspanden. Wij werken voor particulieren, zakelijke opdrachtgevers, scholen en overheidsinstellingen. En hanteren daarbij de geldende veiligheidsnormen (NEN1010 of NEN3140).

Of het nu gaat om een stopcontact, een kabelgoot of een elektrische besturing. U kunt altijd bij ons terecht. Voor al ons werk geldt dat maatwerk voorop staat. Door goed contact te houden met u als opdrachtgever zijn wij in staat om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een technisch product.

  • Verlichting

  • Schakelmateriaal

  • Beveiliging

  • Drywall Repair/Install

  • Interior Maintenance

  • Plumbing

neem contact op

Sanitaire Installaties

Preventief Onderhoud

Elektrische Installaties

Our Promise and Values

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat

Over 15 Jaar Ervaring

We zijn trots. Op wat we doen, wie we zijn en op onze groei. Cambeen Installaties begon ooit in 2006. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een totaaloplosser. Met meer dan 3 installateurs zijn we dagelijks actief op het gebied van elektrische installaties, sanitaire installaties en preventief onderhoud.

Beste Materialen

We maken gebruik van de beste materialen in onze projecten om een zo goed mogelijke kwaliteit te leveren die duurzaam zijn voor onze klanten.

Uitdagingen?

Complexe uitdagingen voor complete projecten: wij pakken ze met beide handen aan!